Social Media Stage

Functieomschrijving


Stage Social Media Executive

De OMD Family, een bijzondere club, waar je als stagiair Social Media Executive zomaar onderdeel van kunt worden. Als nieuw lid van de familie voeg je directs iets moois toe. Je maakt onze klanten nóg succesvoller. Door ze te laten shinen op die plekken waar het opvalt. In de stortvloed van advertenties en informatie springen de campagnes van jouw klanten eruit.

Dat is wat we dagelijks doen, voor de mooiste klanten. Wat denk je van McDonalds, L’Oréal en Mercedes? Online, offline, van Instagram tot billboard, we raken mensen. En dat doen we zo goed dat het awards oplevert. De AMMA, SpinAward, Effie, SponsorRing, ze prijken allemaal in de prijzenkast van Omnicom Media Group (OMG), waar we onderdeel van uitmaken.


Jouw waarde als stagiair Social Media Executive bij OMD

Als stagiair(e) binnen het Social Media team bij OMD zal je vanaf dag één worden opgeleid om een allround Social Media executive te worden. Door face-to-face trainingen van onze core specialisten, online trainingen, trainingen van onze partners (zoals bijvoorbeeld Facebook) en het meteen in praktijk brengen van de opgedane kennis zal je in een korte periode een waardevolle toevoeging zijn aan ons team. Je zult leren hoe je van A tot Z een succesvolle Social Media campagne opzet; van het inplannen van campagnes, tot het optimaliseren en evalueren ervan.


We are people obsessed bij OMD

En dat merk je, want relaties zijn voor ons van grote waarde. Onderling en met onze klanten. We vinden je persoonlijkheid het belangrijkst en staan dan ook open voor elkaars mening en ideeën. Wat wil je bereiken? Jij hebt de regie over je groei en wij faciliteren de mogelijkheden.

Connected Teams & Tools

Ons teamgevoel is sterk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werk maar als collega’s zijn we er altijd om je te helpen. Onze focus? De beste oplossing voor onze klanten. Onze aanpak? Slimme campagnes creëren, die volledig datagedreven zijn. Via ons eigen unieke Omni platform, cool toch? Het geeft onze klanten de kans de best mogelijke beslissingen te nemen over hun branding en campagnes. En dat is ons motto: Better decisions, faster!


Ons aanbod aan jou

Alle ruimte om te groeien met vrijheid en vertrouwen om te excelleren in je werk. Jij neemt je werk serieus en wij jou. Dus bieden we je:

  • Een volledig trainingsprogramma om je op te leiden tot een allround Social Media Executive.
  • Fun! Zoals vrijdagmiddagborrels, feestjes met publishers, bootcamp sessies, ons kerstfeest en teamuitjes naar bijvoorbeeld festivals.
  • Een plek binnen de OMD Family. Check alvast ons Instagramkanaal.

Functievereisten

Jouw tools

Je moet een goede dosis humor en gezelligheid meebrengen, anders krijg je het zwaar tussen onze prettig gestoorde collega’s. Dan heb je ook nog:

  • Een (bijna) hbo- of wo-diploma;
  • Een sterk analytisch vermogen;
  • Positieve energie waarmee je anderen inspireert.


Let’s go!

Realiseer jij next level mediacampagnes? Solliciteer dan direct. Toch nog een vraag? Dat kan uiteraard, via Danique.Steur@omd.com.