Skip to content

SEA Specialist

Amstelveen, Noord-Holland, NederlandPHD Nederland

Functieomschrijving

Wij zoeken een SEA specialist voor de uitbreiding van ons SEA/E-commerce team, die verder wil leren en aan campagnes van grote en mooie merken wil werken.

Ben jij positief ingesteld en durf jij buiten de gebaande paden te denken en te adviseren? Ga jij geen uitdaging uit de weg en heb je de moed te staan voor jouw mening en aanpak? Is (online) mediastrategie voor jou gesneden koek, lees dan verder.


Bij PHD is cultuur belangrijker dan al het andere. Onze cultuur is gebouwd op het DNA van onze mensen. Goedlachse strijders, ongelooflijke optimisten en eigenwijze teamspelers brengen de extra energie die PHD onderscheidt. Als jij perfect past binnen deze cultuur dan is PHD zeker iets voor jou!


Jouw waarde als SEA Specialist bij PHD

Zoekwoorden optimaliseren, advertentieteksten schrijven, biedingsstrategieën bedenken en opzetten, de nieuwste digitale trends en ontwikkelingen volgen en toepassen en je klanten adviseren. Het zijn zomaar een paar momenten van je dag. Jouw ultieme doel? Marketingdoelstellingen van je klanten vertalen naar slimme SEA-strategieën, en tegelijkertijd plezier hebben in je werk. Je doet niet alleen zoekwoorden campagnes maar ook Discovery Ads, Google Shopping, Amazon Sponsored Products en andere Retail Media platformen.

Je kunt bij PHD sparren met een groot aantal zeer ervaren Search collega’s en mensen uit andere teams. Zo bouw je de kennis en ervaring op om de groeipaden te bewandelen. Je kunt de diepte in om Search Director te worden of de breedte in door Consultant of Strateeg te worden.

Vereisten

Jouw tools

Je moet een goede dosis humor en gezelligheid meebrengen, anders krijg je het zwaar tussen onze prettig gestoorde collega’s. Verder heb je ook nog:

 • Een hbo- of wo-diploma;
 • 2-3 jaar ervaring in hands-on SEA campagne management;
 • Ervaring met Google Ads, Microsoft Ads en Google Analytics;
 • Je scoort bonuspunten als je ook ervaring/kennis hebt met/van: Bol.com advertising, Amazon Sponsored Products, SA360 of Looker Studio;
 • Je bent resultaatgericht, analytisch, sterk met cijfers, nieuwsgierig en initiatiefrijk;
 • Een proactieve houding met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen wordt zeer gewaardeerd;
 • Positieve energie waarmee je anderen inspireert.


Ons aanbod aan jou

Alle ruimte om te groeien met vrijheid en vertrouwen om te excelleren in je werk. Jij neemt je werk serieus en wij jou. Dus bieden we je:

 • De allerleukste en beste collega’s (referenties hiervoor zijn op te vragen);
 • Alle vrijheid om je eigen bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het meest onderscheidende bureau van Nederland;
 • De flexibiliteit die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen, van cursussen en seminars tot thuis werken;
 • Een groot internationaal netwerk om mee te sparren.


Let’s go!
Realiseer jij next level searchcampagnes en wil je sparren met andere search collega’s? Solliciteer dan direct. Toch nog een vraag? Dat kan uiteraard via Ryan van Talent Acquisition naar ryan.saheblal@omnicommediagroup.com.

of