IT Specialist

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Omnicom Media Group is een wereldspeler op het gebied van digital advertising en marketing performance en bestaat uit de labels PHD, OMD (de mediabureaus) en Annalect (onze in-house tech hub). Ons doel is onze klanten nóg succesvoller te maken. Door ze te laten shinen op die plekken waar het opvalt. In de stortvloed van advertenties en informatie springen de campagnes van onze klanten eruit. Welke dat zijn? Wat denk je van McDonalds, Renault, Warner Bros en PepsiCo? Online, offline, van Instagram tot billboard, we raken mensen. En dat doen we zo goed dat het awards oplevert. De AMMA, SpinAward, Effie, SponsorRing, ze prijken allemaal in de prijzenkast van Omnicom Media Group.

Binnen Omnicom Media Group zorgt het team OMG IT dat alle collega’s ten alle tijden hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een goed werkende laptop, toegang tot verschillende applicaties of netwerkvoorzieningen, het OMG IT team zorgt er voor dat het werkt.

OMG IT werkt nauw samen met de verschillende internationale teams binnen Omnicom Media Group en Omnicom.


Wat ga je doen?

Als IT Specialist ben je betrokken bij alle IT-gerelateerde processen en (internationale-) projecten binnen Omnicom.
Naast het dagelijks zo snel en accuraat mogelijk vragen te beantwoorden of oplossingen te bieden m.b.t. de werkzaamheden van alle collega’s, ben je ook bezig met het beheer van netwerkinfrastructuur, implementeert soft- en hardware en onderhoudt daarbij onze computersystemen. Verder heb je een proactieve instelling en kun je vanuit IT perspectief onze collega´s verder helpen met (complexe) vragen en problemen. Daarnaast ben je communicatief sterk, organiseer je het werk op effectieve wijze en kun je problemen analyseren en daar vervolg aan geven middels een plan van aanpak.


Als IT specialist ben je onmisbaar bij OMG. Wij hebben je namelijk nodig voor dagelijkse taken als gebruikersondersteuning, werkplekbeheer en netwerkinfrastructuur. Denk hierbij aan werkzaamheden als configuratie van computers/laptops, inrichting van werkplekken, reparatie van hardware, registratie van incidenten en verzoeken van eindgebruikers in helpdesksysteem, het updaten van software en tools en het beheer van routers en switches.  Daarnaast werk je natuurlijk samen met het team en onderhoud je het contact en samenwerking met de collega´s en labels.

Functievereisten

Wie ben jij?

  •  1 tot 3 jaar relevante ervaring in een IT werkomgeving;
  •  Minimaal afgeronde opleiding MBO 4 richting richting IT;
  •  Kennis van Cisco switches, (gecertificeerd is een pre);
  •  Kennis van en affiniteit met de laatste ontwikkelingen in informatievoorziening en techniek;
  •  Ruime ervaring met VMware, Microsoft Windows server en Active Directory;
  •  Ervaring met Netskope en Thycotic is een pre;
  •  Vloeiend in Engels en Nederlands;

Interesse?

Sollciteer dan vandaag nog!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Esmiralda de Boer, Head of Operations via esmiralda.de.boer@omnicommediagroup.com, 06 –15 01 49 31.