Omnicom Media Group - Digital Executive - Social Media Advertising
Overslaan naar content

Digital Executive - Social Media Advertising

Op locatie
 • Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
OMD Nederland

Functieomschrijving"Dat OMD de perfect plek is om je carrière een vliegende start te geven, is een feit. Je leert gedurende het Executive traject (en daarna) alle aspecten van de online media, waardoor jij vrij snel up and running bent in de mediawereld. Bij OMD kan jij kennismaken met grote (internationale) klanten zoals PepsiCo, L'Oréal en bijvoorbeeld Mercedes. Je kan direct meewerken aan grote impactvolle campagnes en na enige tijd ook een rol vervullen in het bedenken van deze campagnes."
 

Jouw waarde als Digital Executive bij OMD

Als Digital Executive begin je aan een uitdagend trainingstraject waarbij wij jou opleiden tot Digital Professional op het gebied van Search-, Display- en Social Media Advertising. Door te leren, maar vooral door te doen. Vanaf dag één ga je aan de slag met het opzetten en beheren van online media campagnes voor onze klanten. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want als Digital Executive volg je diverse trainingen op het gebied van bijvoorbeeld Google Ads, Facebook Business Manager en DV360, zodat jouw kennis altijd up-to-date is. Bovendien zullen we tijdens het trainingstraject, samen met jouw persoonlijke coach, ontdekken waar je goed in bent- en nog belangrijker- waar jij energie van krijgt. Op die manier bereiden we jou zo goed mogelijk voor op jouw next step binnen OMD.

 

We are people obsessed bij OMD

Wat wil je bereiken? Jij hebt de regie over je groei en wij faciliteren de mogelijkheden. Dus toon vooral initiatief en je carrière neemt een enorme vlucht. Groeien in je specialisme of juist een hele andere kant op, werken met klanten in het buitenland? Het kan allemaal!

"Mijn grootste succes is dat ik na een paar weken al genoeg vertrouwen kreeg om zelf een campagne op te zetten voor Mercedes-Benz, aangezien de specialist op vakantie ging. Ik had hierbij wekelijks gesprekken met de klant en hierin werd direct mijn nieuw geleerde kennis getest. Als ik iets niet wist, kon ik altijd terugvallen op m’n collega’s. Toch voelt het cool dat ik al zo snel een eigen projectje had!"


Wat is OMD?

OMD is een internationaal mediabureau wat valt onder de Omnicom Media Group. Wij maken de mediastrategieën en plannen voor onze klanten en hebben alle mediakennis in huis om deze campagnes te realiseren. En met alle mediakennis, bedoelen we álles: TV, Radio, Print, OOH, SEA, Social, Programmatic, SEO, CRO, Voice, E-commerce en Branded Content & Influencers. 
Wat maakt OMD bijzonder? Ons teamgevoel is sterk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werk en carrière maar als collega’s zijn we er altijd om je te helpen. Onze focus? De beste oplossing voor onze klanten. Onze aanpak? Slimme campagnes creëren, die volledig datagedreven zijn. 

Ons aanbod aan jou

Alle ruimte om te groeien met vrijheid en vertrouwen om te excelleren in je werk. Jij neemt je werk serieus en wij jou. Dus bieden we je:  

 • Een mooi salaris waarop je start op €2.400 🤑. Elke 7 maanden is er een vaste salarisstap (bij goed presteren) van
  €200 waardoor je binnen 14 maanden al op €2800 zit. Vanaf je promotie naar specialist start je op een salarisniveau van minimaal €3.000, gemiddeld groeien mensen door naar specialist tussen de 1,5 en 2 jaar.
 • Een trainingsprogramma (geen traineeship) waarin jij alle ins en outs leert op het gebied van Search-, Display- en Social Media advertising als volwaardig fulltime werknemer;
 • Vakantiedagen: 27 per jaar om je van de nodige ontspanning te voorzien + 2 extra Diversidays. Ook krijg je in mei natuurlijk je vakantiegeld gestort;
 • Thuiswerkvergoeding en we zorgen ervoor dat je thuiswerkplek compleet en verantwoord is;
 • Flexibele werkuren. Gemiddeld werken we 7,5 uur op een dag, maar als jij later begint of eerder stopt, dat is aan jou;
 • Laptop en maandelijkse telefoonvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer. Ga je met het OV? Dit wordt volledig vergoed;
 • Thuiswerkvergoeding van €2,35 per thuiswerkdag;
 • We zijn aangesloten bij een collectieve zorgverzekeraar en je pensioen wordt ook goed geregeld;
 • De mogelijkheid om jezelf zowel op persoonlijk- als professioneel vlak optimaal te ontwikkelen;
 • Fun! Zoals vrijdagmiddagborrels, feestjes met publishers, bootcamp sessies, ons kerstfeest en teamuitjes naar bijvoorbeeld festivals;
 • Een plek binnen de OMD Family. Check alvast ons Instagramkanaal.

Vereisten

Jouw tools

Je moet een goede dosis humor en gezelligheid meebrengen, anders krijg je het zwaar tussen onze prettig gestoorde collega’s 🤐. Dan heb je ook nog:

 • Een mbo, hbo- of wo-diploma 🎓 ;
 • Een sterk analytisch vermogen 🧐 ;
 • Positieve energie waarmee je anderen inspireert;
 • Een bak aan motivatie – je zal immers een hoop leren!
 • Kennis in digital advertising is geen vereiste. Affiniteit daarentegen wel😄! Je kan dus solliciteren zonder enige werkervaring. 


Q&A
Ga jij in de toekomst veel profijt hebben van de kennis en ervaring die je hier hebt opgedaan?
"Ik ga zeker profijt hebben van alle kennis die ik heb opgedaan, aangezien je breed wordt opgeleid. Na het programma kan je in alle disciplines van digital floreren en heb je veel ervaring door alle verschillende campagnes waaraan je hebt meegewerkt." - Mylène Meijssen - Digital Executive

Hoe heb je de onboarding periode meegemaakt en de 1e weken?
De trainingen volgen elkaar in een rap tempo op. Waardoor je als net begonnen Executive snel de eerste taken op je kan nemen wat erg fijn is, want je voelt je gelijk waardevol. Daarnaast is de begeleiding door je manager (Danique Steur) en het hele team echt fantastisch." Jip van Ooij - Programmatic Specialist


Let’s go!

Realiseer jij next-level mediacampagnes? Solliciteer dan direct. Toch nog een vraag? Dat kan uiteraard, via

tim.van.straten@omnicommediagroup.com of via Talent Acquisition naar werken@omnicommediagroup.comof