Broadcast Executive

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

De OMD Family, een bijzondere club, waar je als Broadcast Executive zomaar onderdeel van kunt worden. Als nieuw lid van de familie voeg je direct iets moois toe. Je maakt onze klanten nóg succesvoller. Door ze te laten shinen op die plekken waar het opvalt. In de stortvloed van advertenties en informatie springen de campagnes van jouw klanten eruit.

Dat is wat wij dagelijks doen, voor de mooiste klanten. Wat denk je van McDonalds, L'Oréal, Renault en PepsiCo? Online, offline, van Instagram tot billboard, wij raken mensen. En dat doen wij zo goed dat het awards oplevert. De AMMA, SpinAward, Effie en SponsorRing, ze staan allemaal in de prijzenkast van Omnicom Media Group (OMG), waar wij onderdeel van uitmaken.

Functievereisten

Jouw waarde als Broadcast Executive bij OMD

Als Broadcast Executive ben je onderdeel van een onwijs energiek team en verantwoordelijk voor de planning en inkoop van Televisie & Online video, (D)Radio, (D)OOH en Branded Content voor onze klanten, zoals o.a. McDonald’s, L'Oréal, Renault, PepsiCo, Sony, Philips en Ring. Omgaan met cijfers en data is jouw tweede natuur: dagelijks monitor jij in hoeverre de ingekochte broadcast campagnes aan de doelstellingen van de klant voldoen. Vervolgens stuur jij bij waar nodig en geef je advies aan de klant over de inzet. Je levert input voor contractonderhandelingen met exploitanten zoals AdAlliance, Q-Music of Talpa, bewaakt planningen en budgetten en verzorgt feilloze rapportages. Uiteraard zijn de relaties met mensen waar je mee samenwerkt van cruciaal belang. Je onderhoudt goede contacten met collega’s en bent de spin in het web tussen jouw klanten en de exploitanten.

We are people obsessed bij OMD

En dat merk je, want relaties zijn voor ons van grote waarde. Onderling en met onze klanten. Wij vinden je persoonlijkheid het belangrijkst en staan altijd open voor elkaars mening en ideeën. Wat wil je bereiken? Jij hebt de regie over je groei en wij faciliteren de mogelijkheden. Dus toon vooral initiatief en je carrière neemt een enorme vlucht. Groeien in je specialisme of juist een hele andere kant op, werken met klanten in het buitenland? Het kan allemaal!

Connected Teams & Tools

Ons teamgevoel is sterk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werk en carrière maar als collega’s zijn wij er altijd om je te helpen. Onze focus? De beste oplossing voor onze klanten. Onze aanpak? Slimme campagnes creëren, die volledig data gedreven zijn. Via ons eigen unieke Omni platform, cool toch? Het geeft onze klanten de kans de best mogelijke beslissingen te nemen over hun branding en campagnes. En dat is ons motto: Better decisions, faster!

Ons aanbod aan jou

Alle ruimte om te groeien met vrijheid en vertrouwen om te excelleren in je werk. Jij neemt je werk serieus en wij jou. Dus bieden wij je:

  • Werken in een hecht team bij het leukste en gezelligste mediabureau van Nederland! We hebben een groot internationaal netwerk om mee te sparren en om van te leren. Er is veel ruimte is tot zelfontplooiing en ontwikkeling.
  • Fun! Zoals vrijdagmiddagborrels, feestjes met Publishers, bootcamp sessies, ons kerstfeest en teamuitjes naar bijvoorbeeld festivals
  • Vakantiedagen: 27 dagen per jaar om je van de nodige ontspanning te voorzien.
  • Een mooi salaris. Zelfs voor een baan die voelt als hobby is het fair om betaald te krijgen. Wil je weten hoeveel? Bel ons!

Jouw tools

  • Een hbo- of wo-diploma;
  • Een sterk analytisch vermogen;
  • Positieve energie waarmee je anderen inspireert;
  • Een bak aan motivatie – je zal immers een hoop leren!
  • Een passie voor alles wat ‘’media’ is, relevante werkervaring is geen vereiste
  • Je bent een teamplayer, resultaatgericht, communicatief sterk, analytisch, goed met cijfers, van nature nieuwsgierig en initiatiefrijk


Wil je weten hoe het er bij OMD aan toe gaat? Check dan ons Instagram account #OMDLIFE of kijk op onze website: https://www.omd.com/


Zie jij jezelf hier wel tussen?

Solliciteer dan nu direct via onderstaande button! Wil je meer weten over deze baan, neem dan contact op met Myrthe van der Velden via myrthe.van.der.velden@omd.com