Branded Content Specialist

FunctieomschrijvingDe OMD Family, een bijzondere club, waar je als Branded Content Specialist zomaar onderdeel van kunt worden. Als nieuw lid van de familie voeg je direct iets moois toe. Je maakt onze klanten nóg succesvoller. Door ze te laten shinen op die plekken waar het opvalt. In de stortvloed van advertenties en informatie springen de campagnes van jouw klanten eruit.

Dat is wat we dagelijks doen, voor de mooiste klanten. Wat denk je van McDonalds, L’Oreal en PepsiCo? Online, offline, van Instagram tot billboard, we raken mensen. En dat doen we zo goed dat het awards oplevert. De AMMA, SpinAward, Effie, SponsorRing, ze prijken allemaal in de prijzenkast van Omnicom Media Group (OMG), waar we onderdeel van uitmaken.

Jouw waarde als Branded Content Specialist bij OMD

Als Branded Content Specialist ga je aan de slag met branded content en influencer projecten voor onze klanten. Je denkt creatief, adviseert over een goede invulling van de campagnes en bent de schakel tussen klant en onze partner-agency’s.

Je zorgt voor goede aansturing van onze partners, duidelijke briefings en je bent scherp in het geven van feedback op creatie. Je hebt sterke projectmanagement skills, want tijdens het draaien van een branded content of influencer campagne is het alle hens aan dek.

De projecten kunnen variëren van YouTube video’s, Insta Story of TikTok campagnes, blogs met recepten tot podcasts en meer.

Je zorgt voor coördinatie tussen de betrokken partijen bij campagnes (extern creatief bureau, OMD communication consultant, onze klant); rapporteert de resultaten van de ingezette middelen regelmatig, je volgt best practices binnen het team, signaleert tijdig en communiceert mogelijke oplossingen bij obstakels.

Je signaleert new business of cross-selling kansen op bestaande klanten en pakt die samen op met het klantenteam.

Je bent een teamspeler met positieve energie, die enthousiast is om te blijven leren en ontwikkelen.

Je brengt een flinke dosis aan ervaring mee op het vlak van branded content, influencer marketing en/of social media.

We are people obsessed bij OMD

En dat merk je, want relaties zijn voor ons van grote waarde. Onderling en met onze klanten. We vinden je persoonlijkheid het belangrijkst en staan dan ook open voor elkaars mening en ideeën. Wat wil je bereiken? Jij hebt de regie over je groei en wij faciliteren de mogelijkheden. Dus toon vooral initiatief en je carrière neemt een enorme vlucht. Groeien in je specialisme of juist een hele andere kant op, werken met klanten in het buitenland? Het kan allemaal!

Connected Teams & Tools

Ons teamgevoel is sterk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werk en carrière maar als collega’s zijn we er altijd om je te helpen. Onze focus? De beste oplossing voor onze klanten. Onze aanpak? Slimme campagnes creëren, die volledig data gedreven zijn. Via ons eigen unieke Omni platform, cool toch? Het geeft onze klanten de kans de best mogelijke beslissingen te nemen over hun branding en campagnes. En dat is ons motto: Better decisions, faster!

Ons aanbod aan jou

Alle ruimte om te groeien met vrijheid en vertrouwen om te excelleren in je werk. Jij neemt je werk serieus en wij jou. Dus bieden we je:

  • Fun! Zoals vrijdagmiddagborrels, feestjes met publishers, bootcamp sessies, ons kerstfeest en teamuitjes naar bijvoorbeeld festivals (zodra het weer kan natuurlijk, tot die tijd zorgen wij voor voldoende online gezelligheid).
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en te groeien binnen je functie en binnen OMD. We werken hiervoor met performance cycles en we beschikken over een People Champion, die je in kan schakelen voor je Persoonlijk Ontwikkel Plan.
  • Vakantiedagen: 27 per jaar om je van de nodige ontspanning te voorzien.
  • Een mooi salaris. Zelfs voor een baan die voelt als hobby is het fair om betaald te krijgen.
  • Een plek binnen de OMD Family. Check alvast ons Instagramkanaal.


Functievereisten

Jouw tools

Je brengt positieve energie, leergierigheid en enthousiasme met je mee. Daarbij heb je:

  • Een hbo- of wo-diploma
  • Ervaring met branded content, social media en/of influencer campagnes
  • Een sterk analytisch vermogen en goede projectmanagement skills
  • Positieve energie waarmee je anderen inspireert

Let's go!

Realiseer jij next level social mediacampagnes? Solliciteer dan direct. Toch nog een vraag? Dat kan uiteraard, via dionne.boerwinkel@omd.com

Wij kijken uit om jou te verwelkomen binnen ons team!